Kreativne kombinacije sa kupaćim kostimima

Ako planirate da tokom avgusta ili možda septembra idete na more onda Vam predlažemo da pogledate neke od zanimljivim kombinacija sa kupaćim kostimima, kao i koji su kupaći kostimi najpopularniji ove letnje sezone.

1. Kupaći kostimi uz šešire
Jednostavna kombinacija sa kojom ćete odmah postići dovoljno seksi, ali i damski izgled. Šeširi bilo da su sa širokim obodom ili klasični lepo stoje kako uz jednodelne tako i uz dvodelne kupaće kostime.

sesir i beli kupaci sesir i beli kupaci
sesir uz kupaci sesir uz kupaci

2. Kupaći kostimi uz nakit
Više puta smo pričali da se nakit ne preporučuje na plaži pogotovo onaj skupoceni. Međutim, već nekoliko sezona aktuelni su lanci za telo koji lepo idu uz kupaći. Možete ih nositi kako na plaži tako i na zabavama pored bazena.

lanac za telo uz crno beli kupaci lanac za telo uz crno beli kupaci
lanac za telo uz jednostavni kupaci lanac za telo uz jednostavni kupaci

3. Kupaći kostimi uz marame
Retro look je poslednjih nekoliko godina doživeo veliki comeback. Da biste postigli retro izgled na plaži dovoljno je da uparite svoj kostim sa crvenom maramom koju možete vezati kao turban ili nositi umesto trake oko kose.

marama oko glave i kupaci marama oko glave i kupaci
marama uz kupaci sa printom marama uz kupaci sa printom

4. Kupaći kostimi spuštenih ramena
Ako su Vam dosadili klasični kupaći kostimi onda nabavite neki sa spuštenim ramenima. Spuštena ramena su hit ove sezone, sa njima ćete izgledati ženstvenije i mlađe.

prugasti kupaci spustenih ramena prugasti kupaci spustenih ramena
cvetni kupaci spustenih ramena cvetni kupaci spustenih ramena

5. Kombinacija kupaćih kostima
Verovatno znate da je poslednjih nekoliko godina aktuelno miksovanje različitih kupaćih kostima. Ovo se naravno odnosi na dvodelne kupaće koje možete mešati, ali vodite računa kod slaganja boja ili printova.

miks printova miks printova
miks boja miks boja

6. Kupaći kostimi kao bluze
Neki kupaći kostimi su toliko lepi da bi šteta bilo nositi ih samo na plaži ili bazenu. Zato ih nosite umesto bluza na bratele. Uparite ih slobodno uz maksi suknje ili šire pantalone, obujte sandale na štiklu, stavite šešir, ponesite svoju laganu letnju torbu i spremni ste za izlazak. Kada je hladnije možete preko ogrnuti neku kraću jaknu ili kardigan.

kupaci uz pantalone kupaci uz pantalone
kupaci uz suknju kupaci uz suknju
Izvor: UTrendu.rs
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com