Niko ne reaguje: Pokušaj silovanja u ’Parovima’, nadležni ćute!


Ovo nije gluma (foto: Happy TV)
Ovo nije gluma (foto: Happy TV)
Da situacija pred kamerama rijalitija Parovi izmiče kontroli iz minuta u minut svedoči činjenica da je u noći između srede i četvrtka došlo do pokušaja silovanja, navodi mreža Žene protiv nasilja.
Pozivajući se na članak objavljen na portalu Happy televizije, navodi se da je “ova TV stanica je pokušaj silovanja jedne od učesnica okarakterisala kao „strasan odnos“, dok se iz priloženog videa koji je u međuvremenu uklonjen sa YouTube kanala ove emisije jasno vidi da se radi o pokušaju silovanja. TV Happy ide korak dalje u svom izveštaju navodeći da je učesnik između ostalog „pocepao majicu učesnici“, stavljajući nasilje u kontekst „strasnog odnosa“.”
Foto: Happy TV
Foto: Happy TV
Tekst je, u međuvremenu, promenjen, a sporni video uklonjen sa YouTuba. U originalnom saopštenju navodi se da je “obezbeđenje je odvelo Nikolu Poštara u izolaciju, dok je profesorka nastavila da se zabavlja u bazenu. U jednom trenutku je prokomentarisala Slađi Petrušić: Odveli čoveka u izolaciju, kao da je radio nešto strašno, ja sam htela samo da ga opemnu da me ne ubacuje u bazen i ljubi opred gledaocima.”

Tokom pokušaja silovanja učesnici niko ne pruža podršku, niti druge učesnice i učesnici, niti odgovorni za nastanak ove emisije.

Apelujemo na nadležne, kao i kolege sa televizije Happy da što pre ispitaju ove navode i sporne snimke predaju policiji.
Izvor: Tracara.com
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com