Iznervirala vegane: Karleušu u Njujorku gledali kao vanzemaljca


(foto: Instagram/karleusastar)
(foto: Instagram/karleusastar)

Jelena Karleuša se nedavno vratila sa rasprodate američke turneje, koja joj je, kako sama kaže, ostala u lepom sećanju, a naročito zbog toga što je u publici mogla da vidi, pored ljudi sa ovih prostora koji žive u SAD-u, i one koji nemaju nikakve veze sa Balkanom, a to su u najvećem broju bili pripadnici crne rase.

U intervjuu za Hello, JK je istakla i to koliko je ponosna na činjenicu da su se Amerikanci konačno zainteresovali za njen rad, a ne samo na poređenje sa Kim Kardashian, te da joj je moda otvorila brojna vrata jer su joj mnogi dizajneri poslali svoje kreacije za editorijal koji je uradila za spomenuti magazin. Prilikom snimanja ovog editorijala, iza kog stoji Marko Sovilj, u nekoliko navrata morala je da reaguje policija kako bi udaljila sve zainteresovane stanovnike Velike jabuke koji su, kako sama pevačica kaže, u nju gledali kao u vanzemaljca.

Jelena je zaintrigirala sve potvrdom da se ponovo vraća u Njujork u septembru, ali nije htela da otkriva ništa više o tome, osim što je dodala da nije koncert u pitanju.
Karleuša se, osim ovog intervjua, našla na udaru vegana, nakon što je priznala da i dalje konzumira kavijar, ribu i jaja.
The finest ossetra caviar in the worldPs(yes, I still eat fish, eggs and some dairy products) pic..com/OfyRjqxOLK
— Jelena Karleuša (@karleusastar) March 12, 2017

Izvor: Tracara.com
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com