Žena Jarac je prava alfa ženka, što poželi, to i ostvari!

Alfa “ženka”, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe…
Foto: Guliver/Getty images

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

Ona je – žena Jarac!
Nevjerovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjeće da ostane sabrana i mirna te će odmah da krene da traži rješenje.

Može da se učini hladnom i rezervisanom, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

Ljubav
U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti o partneru. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku,

Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro može da se složi i sa Škorpijom.

Izvor: Ljepota&Zdravlje.ba
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com