ŠOKANTNO: Potresne fotografije nasilja nad Lindsay Lohan

(foto: No credit)

Nakon što su pre nekoliko nedelja tabloidi objavili priču o fizičkom nasilju nad Lindsay Lohan, cela ova priča je potvrđena i potresnim fotografijama.

Naime, na mikonoskim plažama su zabeleženi prizori u kojima je ruski plejboj Egor Tarabasov izuzetno grub prema svojoj verenici, koja očajnički pokušava da se otrgne od njega.
Lohanova je u nedavnom intervjuu izjavila da joj je još uvek teško da se nosi sa time što se pokazalo da je čovek, za kog se nadala da će biti njen muž i otac njene dece, zapravo nasilan i nestabilan.

“Sada shvatam da ne možeš ostati u vezi samo zato što ga voliš. Nijedna žena ne treba da trpi da je neko maltretira, a da taj neko čak nije spreman ni da se izvini kada ga bes prođe.”

Iako je nedeljama ostajala tiha na sve novinske naslove (od kojih mnogi nisu bili istiniti, kako sama kaže), Lindsay je odlučila da da izjavu za Daily Mail, ali je, kroz suze, ispričala novinaru ovog lista da se boji za svoju sigurnost, i onoga što bi Egor mogao da učini sebi, nakon što kaže istinu.
(foto: No credit)

“Ovo nije prvi put da se nešto ovakvo dešava i u tome je problem”, izjadala se Lohanova, osvrnuvši se na incident u kom je zapomagala, moleći komšije da joj pomognu, kada se pijani Tarabasov vratio iz izlaska i iskalio bes na verenici. “Problem je što je ovaj put neko video šta mi on radi. Nisam ja ta koja je zvala policiju. Dosta mi je više razgovora sa organima reda u ovom životu. Ja sam samo pobegla iz našeg doma i pozvala prijatelja, koji je u tom momentu bio u Sen Tropeu, i prihvatila poziv da mu se pridružim.”

Narednih nekoliko nedelja je glumica i pevačica provela mirno u Sardiniji.
(foto: No credit)

Lindsay je porekla navode da je trudna i dodala da je stomačić, koji se video na paparaco fotografijama posledica mediteranske kuhinje, kojoj nije mogla da odoli.

Na pitanje novinara zbog čega i dalje nosi verenički prsten, iskreno je priznala: “Ne znam. Potreban mi je kraj ove priče. Toliko dugo sam želela da ispravimo stvari, ali sada nisam sigurna koliko je to moguće. Iskreno sam ga zavolela, ali sada sam izgubila poverenje u njega i, povrh svega, ne osećam se sigurno.”
Izvor: Tracara.com
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com