Dan svog vjenčanja provela sam u naručju monstruma: Svi su mislili da sam srećna, a nisu bili svesni strašne istine


Tina Sautern podelila je sa svetom izuzetno bolnu priču o svom očuhu koji ju je godinama zlostavljao, da bi sve preraslo u svakodnevno silovanje. Vrhunac je usledio kada je i sama rodila ćerku.
image
- Udajem se - rekla mi je mama. Bilo mi je tek 14 godina, i dok bi se mnoge druge ćerke na mom mestu radovale što im je majka konačno pronašla sreću, ja sam bila očajna. Nisam želela da mi se mama uda za svog verenika, Brajana Ferčajlda. Moja mama nije znala da mi je on uništavao život.

Kada sam imala osam godina, moji roditelji su se razveli, a ja nisam imala pojma šta se dešava. Dvojica moje braće otišli su da žive sa tatom, a treći brat i ja ostali smo kod mame. Uskoro nam se pridružio i Brajan. Bio je vatrogasac i svi i kraju su ga obožavali.

- Biće nam baš zabavno - radovala sam se dok sam pričala sa bratom. I zaista je bilo zabavno. Brajan nam je stalno kupovao slatkiše i igračke, i vodio nas na najzabavnije izlete. Onda su se jednog dana stvari potpuno promenile.

- Odakle ti ovo? - pitao me je držeći u ruci lenjir koji sam donela iz škole.
-Znaš šta u ovoj kući radimo sa lenjirima - dodao je, otkopčavši šlic na pantalonama. Onda mi je rekao da mu izmerim penis. Izgubljena, uradila sam to što mi je tražio. Mislila sam da sam nešto skrivila, pa sam sutra odnela lenjir u školu i nikome nisam rekla ni reč o tome šta se dogodilo.

- Za sve sam ja kriva - govorila sam stalno sebi.
Par meseci kasnijem dogodilo se nešto drugo. Sedela sam na kauču i gledala TV kada me je Brajan naterao da ga diram između nogu.
image
- Ovo je između mene i tebe - rekao mi je i dao mi slatkiše. Uskoro, Brajan je redovno ulazio ujutru u moju sobu i zlostavljao me je. Ja ništa nisam razumela. I dalje sam govorila sebi da sam ja za sve kriva. Mrzela sam svaki sekund tog njegovog zlostavljanja, a u sebi sam pevala dečje pesmice kako bih pobegla od toga što mi se dešava u tom trenutku.

Onda, kada sam imala 12 godina, dok sam sedela i ručala, Brajan je došao kući. Popeo se na mene i silovao me je. Šokirana, htela sam da vrištim od bola, ali bila sam kao okamenjena. Brajan nije ništa rekao, a nakon toga ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam u suzama otrčala do parka. Strašno sam se bojala da se nekome poverim, jer sam bila ubeđena da ću završiti u domu za nezbrinutu decu. Uostalom, ko bi mi i poverovao? Brajana je voleo ceo grad, on je bio vatrogasac koji spasava živote, iako uništava moj. Sve što sam mogla da uradim je da se molim da ga mama ostavi.

Umesto ostvarenja mojih molitvi, dobila sam vest da se mama udaje za njega. Nakon toga, Brajan me je i zvanično usvojio. Osećala sam se kao u zamci. Nisam imala kuda da pobegnem od svog očuha.
Vremenom, moj vrat se odselio, a ja sam sa svojih 20 godina upoznala divnog mladića, Martina (24). Kraj njega sam se osećala sigurnom, i uskoro smo se zaljubili jedno u drugo. Ali, jednu stvar sam krila od njega - to da me je Brajan silovao.

Čak i kada sam smogla snage da tražim pravnu zaštitu, nisam imala hrabrosti da to priznam svom psihijatru, niti Martinu. Kada sam imala 26 godina, konačno sam to izgovorila. Rekla sam Martinuda me je Brajan godinama zlostavljao.

- Tako mi je žao - rekao je i čvrsto me zagrlio. Njegova porodica je uistinu bila divna, i on nije mogao da shvati da je neko sposoban na tako zversko delo.
image
I pored svega, nisam imala hrabrosti da zabranim Brajanu da dođe na venčanje. I Martin je bio u agoniji dok je gledao kako me Brajan vodi ka oltaru. Brajan je, s druge strane, uživao. Široko se osmehivao i čvrsto me privijao uz sebe kad god mu se pružila prilika. Ponašao se kao da je on mladoženja.

Onda je došlo vreme za prvi ples mene i Martina. Dok smo prilazili jedno drugom, uskočio je Brajan i uz odvratan osmeh i pitanje "mogu li da uskočim?", preuzeo moju ruku od mog muža, pre nego što sam uspela da progovorim. Tako smo plesali, dok smo samo Brajan, Martin i ja znali pravu istinu. Svi ostali gosti gledali su nas razneženo.
Martin i ja dobili smo ćerku i blizance. Vremenom smo se i razveli, a mama i Brajan su i dalje u "srećnom" braku.

Jedog dana, kada je moja ćerka Ana imala 13 godina, mama i Brajan su došli u posetu. Sedeli su u bašti. Predveče sam videla da je Ana uznemirena. Kada sam je pitala šta joj je, odgovorila mi je da se osećala neprijatno kada ju je Brajan zagrlio na rastanku. Onda me je šokirala:
image
- Mama, da li ti je on ikada učinio nešto nažao? - pitala je, a ja sam ostala nema. Kako da joj kažem i da li da joj kažem?
- Da - konačno sam izgovorila.

Napokon sam ga posle dve godine prijavila policiji. Rekli su mi da nema dovoljno dokaza za suđenje. Bila sam slomljena, ali sam nakon par dana uložila žalbu.
Optužen je za jedno silovanje i šest pokušaja silovanja. Dobio je kaznu od 14 i po godina u zatvoru. Konačno sam odahnula. Monstrum mi je uništio život, ali napokon sam uspela da ga smestim iza rešetaka, gde mu je i mesto.

Izvor: Zena.Blic.rs
??????:

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget

Powered by themekiller.com